Konsekvenser af Corona virus

Udgivet af Klubben

AFLYSNING – JM OPEN d. 21 & 22 marts

Kære alle PIckleball’ere,

Grundet udviklingen af Corona virus, må vi desværre meddele at JM OPEN i Randers d. 21 & 22 marts aflyses.

Vi har i den seneste tid fulgt udviklingen samt anbefalinger nøje, ift. vurderingen af om vi kunne gennemføre stævnet. Se DIF’s seneste anbefalinger her:

Vi giver dog ikke så let op, for når man er ramt af en anden “plage” ved navn Pickleball, så vil man rigtig gerne ud og spille. Vi i Kristrup Tennisklub havde glædet os fantastisk meget til at afvikle stævnet, samt at skulle spille imod jer alle, og vi vil i øvrigt gerne takke for den fantastiske opbakning der har været op imod stævnet. Mere end 50 fantastiske Pickleball’ere har været tilmeldte fra ind- og udland.

Da tidshorisonten for corona virus er usikker, er stævnet indtil videre udsat på ubestemt tid. Vi vil dog kigge fremad med det samme, og så snart det er muligt vende tilbage med opdatering omkring Pickleball JM OPEN 2020.

Da vi ikke har kontaktinformationer på samtlige tilmeldte spillere, grundet fælles tilmeldinger – vi vil bede jer der har tilmeldt andre sørge for at informationen videregives.

På forhånd tak.

Mvh.