Turneringen spilles i Randers Multiarena Lørdag og søndag d. 19 & 20 marts 2022 fra 08.00-18.00.

Program:

Lørdag:

Dame- og Herresdouble (13+ & 50+ rækkerne). Opvarmning fra kl. 08.00. INFO kl. 08.45 – kampstart kl. 09.00

Dame- og Herresingle (13+ & 50+ rækkerne). Forventet kampstart ca. kl.15.30

Søndag:

MIX double (13+ & 50+ rækkerne). Opvarmning fra kl. 08.00. INFO kl. 08.45 – kampstart kl. 09.00.

Læs mere om tilmelding her

Overnatningsmuligheder:

I forbindelse med stævnet har vi lavet aftaler med følgende – BEMÆRK ved bestilling oplyses henvisning fra Kristrup Tennisklub:

Flere overnatningsmuligheder findes her eller via booking.com

Om Randers:

Randers og hele området omkring Randers er en fantastisk naturskøn del af Danmark med  skønne oplevelser, aktiviteter og gode shoppingmuligheder til dig, der gerne vil det hele.

Randers finder du tæt på den smukke natur ved Gudenåen. Byens historie kan føres helt tilbage til 1000-tallet, og det mærkes tydeligt i de mange gamle middelaldergader og stræder, som emmer af hygge især i byens centrum. Randers har også Danmarks ældste gågade, Houmeden, hvor de gamle markedstraditioner hver lørdag vækkes til live, når torvehandlerne rykker ind med boder og stande.

Og Randers byder også på skønne oplevelser inden for kunst, kultur og natur. Ud over områdets smukke natur kan du sågar komme helt tæt på regenskovens eksotiske dyr og planter og efterfølgende tage en dukkert i Danmarks største saunahave.

Spis og drik i Randers:

Randers byder på mange gode madoplevelser lige fra hyggelige caféer, stemningsfulde kroer til stilfulde restauranter. Er du til fransk inspireret mad måske med et dansk touch, opleve kreation lavet af kokkenørder og madentusiaster – en hyggelig kro med den gode danske mad eller noget helt tredje. Så finder du det helt sikkert her. 

Skal det være mere uformelt, findes Randers Streetfood centralt ved Randers Havn.

Pubs, barer og natteliv i Randers:

Storegade, Tante Olga og Barry’s Pub samt flere andre beværtninger er nogle af de steder, der er med til at gøre Randers til en af områdets hyggeligste byer at gå i byen i. Alle ligge side om side i Storegade. Her er nærvær og hygge – gode drinks og højt humør.