Kristrup Tennisklub

Vort mål er at være Randers’ hyggeligste tennisklub, hvor der er plads til alle.

Vi har 3 grusbaner samt en helt ny anlagt kunstgræsbane. Kunstgræsbanen kan benyttes året rundt, og har gjort at vi derfor også kan tilbyde tennis udenfor den “normale” grus-sæson fra ultimo april til medio oktober. Dog må banen ikke benyttes såfremt der ligger sne eller is på den. Det koster ikke ekstra at spille om vinteren.

Medlemskab kan tegnes ved henvendelse til kassereren eller du kan møde op på banerne til vores klubaften torsdag aften, hvor der altid er en eller flere fra bestyrelsen til stede.

Det er nødvendigt at have en nøgle for at komme ind på banerne og i klubhuset. Depositum betales tilbage efter sæsonafslutningen.

Klubhus

Som medlem har du adgang til klubhuset. Der forefindes varmt bad i omklædningsrummene. Der er køleskab til fri afbenyttelse, men vi sælger ikke drikkevarer pga. risiko for indbrud. Når klubhuset forlades, bedes du venligst rydde op efter dig, lukke vinduer, slukke lys samt lukke yderdøren.

Ved indmeldelse bestales et depositum på 50 kr. for en nøgle, der kan anvendes både til klubhus og baner. Depositum betales tilbage, når nøglen fra den foregående sæson returneres. Der er nøgleombytning til standerhejsning når ny sæson begynder, så gem nøglen!