Vi har en “varm” nyhed til jer. Vi introducerer nu KTB Vinter Masters. Vinter Masters er en turnering som spilles på vores kunststofbane fra uge uge 42 til ultimo Marts måned.
Turneringen sammensættes i puljer i følgende rækker: Dame single, Herre single, Dame double. Herre double, MIX double, 60+ Herre single, 60+ Dame single, 60+ Double – kønsneutral række
Er du frisk og vil du være mester på kunststof underlag, så er det nu du skal tilmelde dig. Kampene spilles bedst ud af 3 sæt, og efter format hvor 1. og 2. sæt starter ved stillingen 3-3 (så vi kan nå at blive færdige inden det bliver mørkt 🙂 🙂 🙂 ). Et evt. 3. sæt spilles som en match tiebrake til 10. Alle spiller mod alle i puljerne, og vi slutter med en finale primo April. 
Vi håber i er friske på spil vinteren igennem, så skynd jer at tilmelde jer pr. mail til kristruptennisklub@kristruptennisklub.dk I mail skal fremgå række du ønsker at stille op i, samt kontakt informationer, således dine modstandere kan komme i kontakt med dig, når der skal aftales kampe. Tilmeld dig senest torsdag d. 8 oktober.

Kategorier: Tennis