Mandag aften d. 19 april vil nettene blive opsat på grusbanerne, og derved er sæsonen skudt i gang.

Tilmeld dig for den nye sæson i klubben mandag i tidsrummet 17-19, tirsdag i forbindelse med træning fra 17.00-20-00 eller onsdag fra 17.00-18.00. Kontingentbetaling foregår ved betaling pr. mobilepay eller pr. kontooverførsel – se mere her

Er du nyt medlem kan du også tilmelde dig her

Nøgleombytning finder sted i ovenstående tidsrum eller efter aftale.

Træning starter tirsdag d. 20. april.

Juniortræning fra 17.00-18.30 ved Bertil og Gustav

Senior træning fra 18.00-20.00 ved Thomas Støttrup

Igen i år er familietennis på programmet, se mere her.

Desuden er der Voksenintroduktion, som er målrettet begynder spillere, eller dig som har spillet lidt tennis tidligere, det kan eksempelvis være i din sommerferie eller lign.??? Du har har aldrig lært grundlæggende teknik, så kobl dig derfor på, og få nogle fantastiske timer hvor du vil opleve på kort tid at få meget mere styr på dit spil, og endnu mere glæde ved tennis – se mere her

Senior Drop-in starter tirsdag d. 20. april, og er i år alle tirsdage fra 10.00-12.00

Klubaften med Drop-in starter torsdag d. 22 april og er alle torsdage fra kl. 18.00 til vi ikke orker mere 🙂